• Out of stock

    Disponible de noviembre a enero

    El aceite de arbequina que conserva todo el sabor de la aceituna.

    Nuestro aceite virgen extra "OLI DEL RAIG" en botella de vidrio, que garantiza la máxima calidad, al tiempo que ofrece la mejor relación calidad / precio. Es ideal para el consumo diario y también para regalar.

    El "OLI DEL RAIG" es el resultado de la primera prensada de la aceituna, se debe consumir lo antes posible, porque "su primer desnudo natural lo hace en el envase". Este aceite no pasa por una máquina filtradora que le quite la materia sólida o restos de oliva volátiles que conserva el producto una vez ha terminado de pasar por el molino. Estos restos sólidos de oliva que tiene el "OLI DEL RAIG" aportan más sabor, gusto y textura al producto, además de un color más turbio.

    Estos restos de oliva le dan al aceite una vida más efímera que el aceite filtrado, ya que, con el paso del tiempo, estas restos sólidos del fruto de la aceituna se pueden depositar en el fondo del envase , por lo que debe ser envasado según demanda y consumido antes. Esta es la característica más intrínseca del "OLI DEL RAIG", el hecho de que deje un poso en el fondo del recipiente.

  • Out of stock

    This is only available from November to January

    Arbequina Variety Olive Oil which keeps its olive flavour

    Our extra virgin olive oil "OLI DEL RAIG" can be purchased in family sized bottles, made of plastic (PET) which guarantees its quality as well as giving it extra value for money. It is great for everyday use or as a gift.

    This Oli del Raig (First Olive Oil of the Harvest) is the result of the first olives to be pressed during the harvest time. It should be consumed straight away because it throws a crust in the bottle. Basically this olive oil is not put through any filtering machines which would remove a lot of the solid material and volatile remains of olives which help to extend the life of our olive oils once they have gone through our mill. This sediment made up of olives which can still be found floating in the form of tiny particles in the “oli del raig” add flavour, taste and texture to the product as well as contributing to its cloudy appearance.

    These remains of the olive mean that the life of this oil is shorter than filtered oils and over time, the sediment will build up on the bottom of the bottle. This means, the oil is only bottled on demand and should be used more quickly than our other oils. This is one of the intrinsic characteristics of this first oil, the fact it throws a crust in the bottle. 

  • Out of stock

    Disponible de noviembre a enero

    El aceite de arbequina que conserva todo el sabor de la aceituna.

    Nuestro aceite virgen extra "OLI DEL RAIG" en formato familiar en garrafa PET, que garantiza la máxima calidad, al tiempo que ofrece la mejor relación calidad / precio. Es ideal para el consumo diario y también para regalar.

    El "OLI DEL RAIG" es el resultado de la primera prensada de la aceituna, se debe consumir lo antes posible, porque "su primer desnudo natural lo hace en el envase". Este aceite no pasa por una máquina filtradora que le quite la materia sólida o restos de oliva volátiles que conserva el producto una vez ha terminado de pasar por el molino. Estos restos sólidos de oliva que tiene el "OLI DEL RAIG" aportan más sabor, gusto y textura al producto, además de un color más turbio.

    Estos restos de oliva le dan al aceite una vida más efímera que el aceite filtrado, ya que, con el paso del tiempo, estas restos sólidos del fruto de la aceituna se pueden depositar en el fondo del envase , por lo que debe ser envasado según demanda y consumido antes. Esta es la característica más intrínseca del "OLI DEL RAIG", el hecho de que deje un poso en el fondo del recipiente.

  • Out of stock

    Disponible de noviembre a enero

    El aceite de arbequina que conserva todo el sabor de la aceituna.

    Nuestro aceite virgen extra "OLI DEL RAIG" en botella de vidrio, que garantiza la máxima calidad, al tiempo que ofrece la mejor relación calidad / precio. Es ideal para el consumo diario y también para regalar.

    El "OLI DEL RAIG" es el resultado de la primera prensada de la aceituna, se debe consumir lo antes posible, porque "su primer desnudo natural lo hace en el envase". Este aceite no pasa por una máquina filtradora que le quite la materia sólida o restos de oliva volátiles que conserva el producto una vez ha terminado de pasar por el molino. Estos restos sólidos de oliva que tiene el "OLI DEL RAIG" aportan más sabor, gusto y textura al producto, además de un color más turbio.

    Estos restos de oliva le dan al aceite una vida más efímera que el aceite filtrado, ya que, con el paso del tiempo, estas restos sólidos del fruto de la aceituna se pueden depositar en el fondo del envase , por lo que debe ser envasado según demanda y consumido antes. Esta es la característica más intrínseca del "OLI DEL RAIG", el hecho de que deje un poso en el fondo del recipiente.

  • Out of stock

    This is only available from November to January

    Arbequina Variety Olive Oil which keeps its olive flavour

    Our extra virgin olive oil "OLI DEL RAIG" can be purchased in family sized bottles, made of plastic (PET) which guarantees its quality as well as giving it extra value for money. It is great for everyday use or as a gift.

    This Oli del Raig (First Olive Oil of the Harvest) is the result of the first olives to be pressed during the harvest time. It should be consumed straight away because it throws a crust in the bottle. Basically this olive oil is not put through any filtering machines which would remove a lot of the solid material and volatile remains of olives which help to extend the life of our olive oils once they have gone through our mill. This sediment made up of olives which can still be found floating in the form of tiny particles in the “oli del raig” add flavour, taste and texture to the product as well as contributing to its cloudy appearance.

    These remains of the olive mean that the life of this oil is shorter than filtered oils and over time, the sediment will build up on the bottom of the bottle. This means, the oil is only bottled on demand and should be used more quickly than our other oils. This is one of the intrinsic characteristics of this first oil, the fact it throws a crust in the bottle. 

  • Out of stock

    This is only available from November to January

    Arbequina Variety Olive Oil which keeps its olive flavour

    Our extra virgin olive oil "OLI DEL RAIG" can be purchased in family sized bottles, made of plastic (PET) which guarantees its quality as well as giving it extra value for money. It is great for everyday use or as a gift.

    This Oli del Raig (First Olive Oil of the Harvest) is the result of the first olives to be pressed during the harvest time. It should be consumed straight away because it throws a crust in the bottle. Basically this olive oil is not put through any filtering machines which would remove a lot of the solid material and volatile remains of olives which help to extend the life of our olive oils once they have gone through our mill. This sediment made up of olives which can still be found floating in the form of tiny particles in the “oli del raig” add flavour, taste and texture to the product as well as contributing to its cloudy appearance.

    These remains of the olive mean that the life of this oil is shorter than filtered oils and over time, the sediment will build up on the bottom of the bottle. This means, the oil is only bottled on demand and should be used more quickly than our other oils. This is one of the intrinsic characteristics of this first oil, the fact it throws a crust in the bottle. 

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